Clock
 Manege's
Gratis website maken Gratis webpagina Free linkpage

Manege's

Datum en tijd

Datum & tijd

woensdag 24 januari

Reclame

Reclame

Tuinman nodig?

Goedkoop en snel uw tuin laten onderhouden door onze vakkundige tuinmannen.

DeTuinmannen.nl

Uw advertentie ook hier?

Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Klik hier

Nieuws

Nieuws

Hier vind u een aantal manege's, links naar nederlandse en belgische paarden handelsstallen met springpaarden, dressuurpaarden maar ook informatie over stoeterijen en fokkerijen.

paard

Manege Cappershaag Manege Cappershaag
Stal Cappershaag heeft een professioneel stallencomplex waarbij plaats wordt geboden aan 35 paarden. Daarbij zitten onze handels- en pensionpaarden, manégeponies en manégepaarden. * 35 paardenboxen waarbij licht en ventilatie voorop staat. * Binnenbaan 20 x 45. * Buitenbaan 20 x 60 volledig gedraineerd. * Longeerbaan. * Weilanden met houten afrastering. * Gezellige foyer/kantine * Zadelkamer * Was- en poetsplaatsen.
http://www.stalcappershaag.nl/

Manege The Paddock Manege The Paddock
Manege The Paddock biedt de mogelijkheid om naast privé-lessen ook gebruik te maken van een speciaal rij-en verzorgingspakket. Het pakket kan individueel worden ingevuld, waarbij als uitgangspunt dat je 3x per week rijd waarvan je 2x les hebt en 1x per week kan vrijrijden op het paard wat het beste bij je past. De lessen betreffen privé-lessen of groepsles met maximaal 5 paarden. Op deze manier van paardrijden heeft u niet de zorgen van het houden van een eigen paard, maar wel het gevoel van het hebben van een eigen paard. Wij hebben paarden ter beschikking voor de beginnende ruiter tot en met ruiters op Z-niveau. De kosten van dit rijpakket zijn € 210 per maand voor paarden, en € 165 per maand voor pony\'s.
http://www.manege-thepaddock.nl/

Manege Lelystad Manege Lelystad
Oliebollenavond! Geschreven op 20-10-2009, 14:21 door S. Halsema LET OP, LET OP, LET OP~!!! De oliebollenavond zal dit jaar plaats vinden op 19 december! Lees verder... Kleding Geschreven op 20-10-2009, 14:18 door S. Halsema LET OP, LET OP, LET OP!!!!!!! Alle kleding en spullen die nog bij ons hangen op de kapstok of in een doos liggen, worden aan het eind van het jaar opgeruimd! Dus ben je wat kwijt, Misschien ligt het hier!!! Paarden op de wei Geschreven op 13-4-2009, 20:51 door S. Halsema Let op!!! Als het goed weer is en blijft, gaan vanaf a.s. woensdag 10.00 uur de paarden en pony\'s voor het eerst op de wei!! verdere info> vraag de directie.. Leuke activiteiten!!! Geschreven op 1-4-2009, 21:17 door S. Halsema LET OP, LET OP, LET OP!!! ZIE OP DE ACTIVITEITEN AGENDA VOOR EEN AANTAL LEUKE ACTIVITEITEN.. HIERONDER STAAN ALVAST EEN AANTAL LEUKE VOOR U GENOEMD... Lees verder... Carrouselgroep ‘Het wapen van Lelystad’ Geschreven op 24-11-2008, 10:01 door Carrouselgroep In de eerste helft van 2008 is de carrouselgroep ‘Het wapen van Lelystad’ uit, hoe kan het ook anders, Lelystad, van start gegaan.
http://www.manegelelystad.nl/

Manege Smit Manege Smit
U wilt gaan paardrijden en gelijk hebt u! Het is een fijne en boeiende sport, die in ons land door meer dan een half miljoen mensen wordt bedreven. Onze manege is vlak bij de duinen en het strand gelegen. Kijk even rond op onze website en wilt u meer informatie, belt u ons dan vrijblijvend of kom eens langs. Wat zit je naar me te kijken? Kom liever eens langs! Rijden op een FNRS-ruitersportcentrum Alle FNRS ruitersportcentra beschikken over goed opgeleide instructeurs en zijn ook in het bezit van het veiligheidscertificaat, uitgegeven door Stichting Veilige Paardensport. Bij een FNRS ruitersportcentrum ben je er dus van verzekerd dat je in een zo veilig en verantwoord mogelijke omgeving onze mooie paardensport beoefent.
http://www.manegesmit.nl/

Manege Terschelling Manege Terschelling
Hartstikke leuk dat je even komt kijken bij onze manege! Manege Terschelling was vroeger Manege de Barrage en nog vroeger Manege Cupido. Wij hebben de manege eind 2005 overgenomen en vonden het tijd voor een nieuwe naam. We zijn de enige manege op Terschelling, vandaar de naam: Manege Terschelling! Lekker simpel, zodat u ons volgend jaar ook weer weet te vinden! De buitenkant van manege Terschelling in de sneeuw Wij, Manege Terschelling, hopen een leuke plaats te kunnen bieden voor paardenliefhebbers om lekker uit hun dak te gaan met paardrijden op Terschelling. Er is zoveel moois te beleven in de duinen, op het strand en door de polder! En het is nog zoveel mooier als je dat op een paard kunt doen! Paardrijden op Terschelling: door duin, bos, strand en polder Ben jij ook zo\'n paardengek? Kijk dan lekker even rond. Je eigen paard ook mee om lekker vertrouwd op het paard te zitten? Onderdak in de manege? Het is allemaal mogelijk. Veel plezier ermee en laat ons weten of we wat voor je kunnen betekenen! Paardrijden op Terschelling: buitenritten, paardrijles, ponykampen n. Groetjes, Inse en Hetty Bonne, Jelte - Manege Terschelling spacer.png, 0 kB Plannen en problemen van Manege Terschelling Manege Terschelling is onlangs in het nieuws geweest, en niet op een positieve manier. Paardrijdend Terschelling is teleurgesteld in de activiteiten van de manege en ook de toeristen die naar Terschelling komen om paard te rijden worden beperkt in hun mogelijkheden. Boze reacties en indianenverhalen zijn het gevolg. Wij snappen heel goed dat het voor toeschouwers lijkt alsof we hierin opzettelijk vervelend proberen te doen. Zo simpel is het niet. Daarom hebben wij een uitleg gemaakt voor iedereen die erin geinteresseerd is waarom alles gaat zoals het nu gaat. De uitleg kunt u hier downloaden (even geduld, de download begint vanzelf): Uitleg van de situatie nu en plannen voor de toekomst We hebben een bijlage van de uitleg gemaakt met daarin alles op kaarten uitgetekend. Als u een kort overzicht van onze plannen en de huidige en toekomstige situatie in kaart gebracht wilt zien dan kunt u dat hier downloaden: Uitleg in kaart gebracht Voor aanvullende vragen kunt u altijd een bericht naar ons sturen via het contactformulier! Laatste nieuws * Welkom bij Manege Terschelling! * Buitenritten gestopt * Vakantiestalling * H2O Hostel Terschelling * De manege * Paardenpension Manege Terschelling
http://www.manegeterschelling.nl/

Uw website hierbij?

Autoverzekering

handelsstallen TERUG naar de hoofdpagina!

Handelsstallen tags

Handelsstallen tags

Zeker de moeite waard!, K.i. stations, Dressuurstallen, Stoeterijen, Nieuws & sport, Adverteren, Stalhouderij, Partners, Organisaties en bonden, Trainings stallen, Hoefproblemen, Manege's, Gesponserde links, Miniatuurpaarden, Handelsstallen, Fokkerij / dekstation, Pensionstallen, Springstallen, Africhtingsstallen

handelsstallen portaal, handelsstallen overzicht, handelsstallen informatie, handelsstallen links, handelsstallen linkpagina, handelsstallen portal, handelsstallen startpagina

Copyrights 2006 - 2018 www.onlinecentro.nl - Alle rechten voorbehouden