Clock
 Handelsstallen
Gratis startpagina Gratis website Make a website

Handelsstallen

Datum en tijd

Datum & tijd

woensdag 24 januari

Reclame

Reclame

Tuinman nodig?

Goedkoop en snel uw tuin laten onderhouden door onze vakkundige tuinmannen.

DeTuinmannen.nl

Uw advertentie ook hier?

Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Klik hier

Nieuws

Nieuws

Hier vind u heel veel handelsstallen, links naar nederlandse en belgische paarden handelsstallen met springpaarden, dressuurpaarden maar ook informatie over stoeterijen en fokkerijen.

Dressuurpaarden handelsstal Dressuurpaarden handelsstal
Dressuur paarden te koop, training en verkoop dressuurstal om kwpn paarden voor de dressuur te kopen.
http://www.dressuurpaardentekoop.eu

Dressage horses for sale Dressage horses for sale
Dressage horses for sale, Dutch stables with sporthorses for sale from (Europe) Holland, Netherlands, Belgium and Germany.
http://www.dressagehorsesforsale.eu

Handelsstal WesTrade Handelsstal WesTrade
Handelsstal WesTrade Stables, KWPN & FEI warmbloed dressuurpaarden & premium sportpaarden te koop uit onze handelsstal!
http://www.westradestables.nl

Stal van den Berg Stal van den Berg
Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben bij verschillende paardenbedrijven heeft Roel van den Berg in 2002 samen met zijn broer Bas van den Berg de stap naar ondernemerschap gezet. Tot op heden is dat niet zonder succes geweest en heeft het jonge bedrijf succesvolle resultaten behaald. Zo rijdt Roel van den Berg op het moment met drie paarden nationaal en brengt hij op landelijke niveau met succes jonge paarden uit. Daarnaast behaalde hij in 2004 de reservetitel in de klasse Z.
http://www.stalvandeberg.nl/

Specialist zwartbles tuigpaard Specialist zwartbles tuigpaard
Paarden opfokbedrijf Podt, de specialist in Nederland en daar buiten in het opfokken en verhandelen van zwartbles tuigpaarden. Ons bedrijf ligt in de Waterhoek, een buurtschap van Dijkerhoek, wat weer valt onder de gemeente Holten - Rijssen. We kopen de paarden in als veulens, over het algemeen allemaal zwarten, met bles en witte voeten. Zo af en toe zijn er ook nog wat schimmels bij. In het voorjaar gaan dan de paarden (eenjarigen) plus de tweejarigen naar het natuur gebied de Uiterwaarden tussen Zwolle en Kampen. Hier lopen ze van begin mei tot begin november, mits het water het toelaat. De tweejarigen en oudere paarden die blijven op het bedrijf zelf lopen. Deze worden dan ook meestal in dat jaar verhandeld, als hengst of als ruin. Ook kan ik ze eventueel laten beleren zodat ze als echte koets- of menpaarden kunnen worden gebruikt. Ik heb zelf ook nog wat tuigpaarden waar we jaarlijks nog wat ritten mee maken, onder andere “de Holterbergrit” (koetsentocht) Eén van de bekendste hengsten die we hier hebben opgefokt is de dekhengst Farao. Ook zijn er paarden bij ons opgefokt die later voor de Goudenkoets hebben gelopen. Dus zoekt u een paard voor de fok of voor het tuigen, kom gerust eens langs of bel ons.
http://www.opfokbedrijf-podt.nl/

Stal kisjes Stal kisjes
Stal Kisjes - Didam, the Netherlands, in- en verkoop van sportpaarden
http://www.stalkisjes.nl/

Stal Anna's Hoeve Stal Anna's Hoeve
Even voorstellen: de persoon achter Stal Anna’s Hoeve heet Marjolein Bac.Ik ben geboren in 1970 en getogen op De Anna’s Hoeve in Bleiswijk/Moerkapelle. Vanaf mijn zesde jaar kwamen de paarden in mijn leven. Dat waren eerst eigen- wijze Shetlanders, later Welsh ponies, nog weer later werden het paarden. Ik heb na mijn schooltijd eerst nog anderhalf jaar op kantoor gewerkt, maar al snel werd het aantal paarden steeds hoger; er kwamen pensionpaarden, paarden om zadelmak te maken en om verder door te trainen. Na verloop van tijd kwamen er ook paarden om te verkopen. Ik ben gediplomeerd ORUN instructrice en heb zowel de allround opleiding als de dressuur opleiding afgerond. Sinds een aantal jaren geef ik ook met veel plezier de ORUN cursus basisinstructeur, momenteel in Maarssen. Op de foto zie je de medewerkster, Francis. Zij verzorgt alle paarden. Een grote liefhebberij is het aankopen van kwaliteitsvolle veulens, die op te fokken en later door te rijden tot Z niveau, waarna ze meestal verkocht worden. Door de tijd heen is de nadruk wel op de dressuur komen te liggen. De lessen die gegeven worden zijn ook meestal dressuurlessen. Dit komt ook doordat in de omgeving (Bleiswijk, Zuid-Holland) het aantal dressuurruiters groter is dan het aantal springruiters.
http://www.stalannashoeve.com/

Stal de Blokhoeve Stal de Blokhoeve
Wat is uw ambitie? Stal de Blokhoeve kenmerkt zich door een enorme passie voor de paardensport, en dan vooral het springen. Onze missie: ambities werkelijkheid laten worden. Niet alleen onze, maar ook uw ambitie! U kunt bij ons terecht voor: Doortrainen van uw paard IBOP klaar maken Pensionstalling Aan- en verkoopbemiddeling Wij hebben altijd paarden met verschillende opleidingsniveaus te koop staan. Klik hier voor ons volledige aanbod. Onze accommodatie is van alle gemakken voorzien om (jonge) paarden optimaal te kunnen trainen. Meer weten over onze accommodatie? Klik dan hier.
http://www.staldeblokhoeve.nl/

Sky High Stable Sky High Stable
skyhighstable.nl Als kleine jongen van 7 jaar wordt de belangstelling voor paarden bij Richard gewekt bij zijn opa op de boerderij. De paarden die daar aanwezig zijn worden gebruikt voor het werk op het land, maar als opa niet in de buurt is worden de paarden door Richard bereden. Dit blijft niet onopgemerkt en wordt er door zijn ouders besloten een pony te kopen. Met veel vallen en opstaan krijgt hij het rijden onder de knie en gedurende de jaren die daarop volgen berijdt Richard diverse paarden, en niet geheel zonder succes! De goede paarden werden zo af en toe verkocht, dus moest er weer op pad gegaan worden naar een ander toekomstig sportpaard. Tijdens de selecties van de paarden weet Richard feilloos de juiste, talentvolle dieren eruit te halen. Een combinatie van goed observeren, luisteren en afgaan op zijn gevoel. Nadat diverse mensen hem benaderden om hen te adviseren bij de aankoop van hun toekomstig paard was duidelijk dat hij meer met dat talent wilde gaan doen. En in de loop der jaren zijn er al heel veel tevreden mensen die tot zijn klantenkring behoren, zowel in binnen- als buitenland, waaronder de Verenigde Staten, Zweden, Engeland, Oostenrijk en de Verenigde Arabische Emiraten.
http://www.skyhighstable.nl/

Cappershaag Cappershaag
manege zuid limburg bunde pony rijden stal cappershaag handelsstal dressuur paarden faciliteiten Stal Cappershaag is een veelzijdige Sport- Handel en Pensionstal en is gelegen te Bunde in het fraaie Zuid- Limburgse landschap. Wij houden ons voornamelijk bezig met het opleiden van jonge talentvolle dressuurpaarden en de in- en verkoop hiervan, daarnaast is er ook nog een manege en pensiongedeelte. Veel plezier met het bekijken van deze site
http://www.stalcappershaag.nl/

Hazelberg's Pony's Hazelberg's Pony's
Hazelbergs Ponys - Welkom Hazelberg’s paarden en pony’s is gevestigd in het Brabantse Heeswijk-Dinther. Het is een echt familiebedrijf dat zijn deuren openstelt voor iedereen die op zoek is naar een fijne, brave en eerlijke pony. Onze kinderen, Willemijn, Tijn, Hanneke en Marieke brengen een aantal van de paarden en pony’s met succes uit in de dressuur- en spring- sport op de reguliere KNHS wedstrijden. Wij streven er naar om steeds een passend dier voor de betreffende persoon te vinden, zodat men plezier blijft houden in de paardensport. Op deze website proberen wij U een eerste indruk te geven van een aantal dieren die door ons voor de verkoop worden aangeboden. Mocht u nog vragen hebben over deze of andere paarden of pony’s, of heeft u bepaalde wensen voor uw toekomstige pony, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.
http://www.hazelbergsponys.nl/nl/index_nl.html

Gepkens Sportpaarden Gepkens Sportpaarden
Welkom bij Sander Gepkens Gepkens Sportpaarden is een bedrijf dat gelegen is in het Bergse Bos aan de Rottekade te Bergschenhoek. Tevens is Gepkens sportpaarden een Aequor gecertificeerd opleidingsbedrijf en aangesloten bij de VSN. Gepkens Sportpaarden staat garant voor een vakkundige training, verzorging en begeleiding van uw paard. U kunt rekenen op kwaliteit, een goed en eerlijk advies en persoonlijk contact.
http://www.gepkenssportpaarden.nl/

Stal Maathuis Stal Maathuis
Stal Maathuis International horse dealers - Welkom In het Twentsche dorpje Geesteren bent u op het juiste adres voor sportpaarden op alle niveaus. Springpaarden, Dressuurpaarden en Hunters. Wij streven al jaren naar continuïteit en tevreden klanten. Dus proberen wij onze klanten zo goed mogelijk te helpen om het geschikte paard te vinden. Stal Maathuis is een familiebedrijf wat al meer dan 150 jaar handelt in Spring en Dressuurpaarden over de hele wereld. Bestaande uit Jan en Anneke Maathuis - van de Grift en hun zoon Bart die samen met zijn vrouw Ellen Maathuis - van der Aa en drie kinderen wonen in een verbouwde boerderij op het erf. U bent altijd van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken. Tevens kunnen wij voor u bij eventuele overnachting een hotel regelen. Mocht u nog bijkomende inlichtingen of vragen hebben, aarzel dan niet maar neem dan contact op of mail ons.
http://www.stalmaathuis.nl/

Stal de Peelrand Stal de Peelrand
Stal de Peelrand op Geenwebsitezorgen.nl At our dressage stable \"De Peelrand\" we push for perfection, quality and reliability. Over the years we built a good reputation by delivering sport horses to our clients, which have proven themselves in both dutch and international horse sport events. Owner Henrita Janssen has competed in dressage to Prix St George/Intermediate level. She can train your horse as well as provide you with coaching.
http://www.staldepeelrand.nl/staldepeelrand/

Friese stal M.F. Pietersma Friese stal M.F. Pietersma
Friese paarden stal M.F. Pietersma voor hengsten en ruinen. Friesepaarden fokker uit Friesland - Home-NL Welkom bij stal M.F.Pietersma te Nijemirdum Stal M.F. Pietersma heeft een breed aanbod van Friese hengsten en ruinen, beleerd voor aangespannen rijden of beleerd onder het zadel. Bent u op zoek naar een specifiek type, bel of mail ons dan. Wellicht kunnen wij u verder helpen via ons grote netwerk van Friese fokkers.
http://www.mfpietersma.nl/

Stal Krol Stal Krol
Nico Krol is al meer dan 25 jaar actief in de paarden, zowel in de fokkerij en in de sport als op de keuringsvelden. Wat allemaal begon als een hobby is ondertussen uitgegroeid tot een professioneel paardenbedrijf met vele facetten. Het bedrijf wordt gerund door Nico en Nellie Krol. Dochter Nelleke is in haar vrije uren naast haar werk ook actief in het bedrijf. Daarnaast zijn een aantal mensen dagelijks actief in het bedrijf om de paarden te verzorgen en te trainen. Stal Krol heeft zo’n 60 paarden in eigendom. Ongeveer 35 veulens, jaarlingen en tweejarigen. Daarnaast gemiddeld 10 fokmerries, een aantal driejarigen en een aantal gereden paarden. Wij hebben een constant een breed aanbod van jonge paarden, gereden paarden en fokmerries (Holstein en KWPN) voor u in de aanbieding. Neem gerust contact met ons op voor het actuele aanbod. Niet alle paarden worden op deze website gepubliceerd. Voor meer informatie, bel Nico, 06-54300710. lollipopDe paardenstapel van Stal Krol bestaat grotendeels uit KWPN paarden en Holsteiners. Nico Krol is al jaren actief in Holstein en heeft daar diverse contacten met fokkers en hengstenhouderijen in Holstein en in andere Duitse fokgebieden. Door de jaren heen heeft Stal Krol diverse goedgekeurde dekhengsten in bezit gehad. De Gelderse hengst Zichem was de eerste hengst die Nico Krol goedgekeurd kreeg. Deze hengst heeft diverse kwaliteitsvolle nakomelingen gebracht zoals Lollipop (o.a. Nationaal kampioene Gelders Paard) en Sirius (goedgekeurd KWPN). Caridor Tijdens de veiling van niet gekeurde hengsten in Holstein werd een jonge Caretino aangekocht. De hengst werd later goedgekeurd voor Oldenburg en kreeg de naam Caridor. Deze hengst heeft later vele successen behaald met Jos Lansink. Navarone Navarone werd als veulen aangekocht op de SELL veulenveiling in Deurne. Deze nakomeling van Jus de Pommes werd goedgekeurd voor het KWPN. Ondertussen is deze hengst verkocht naar de USA. Enkele jaren geleden is Sydney (Goodtimes x Alasca) goedgekeurd bij het KWPN. Deze hengst is verkocht naar Mexico en is daar ondertussen 1.60m gestart. Helaas heeft hij momenteel last van een ernstige blessure. Sydney is gefokt door de heren A. van de Akker en A. van Erp. Sydney is van grote waarde geweest voor ons bedrijf. Sydney Sydney is voor de fokkerij beschikbaar middels diepvriessperma. In hetzelfde jaar als Sydney werd de Gelderse hengst Sandor (Inspekteur) aangewezen voor Ermelo. Deze hengst is vertrokken naar de USA en is daar later goedgekeurd bij het NAWPN. Ladros Het eigen fokproduct Uno (Libero H x Calypso II) werd door het KWPN aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Later is deze hengst goedgekeurd voor het Holsteiner Verband onder de naam Ladros. Ondertussen is Uno verkocht naar Italië. Daarnaast zijn de hengsten Pardon (Weyden) en Clint Eastwood (Clintino x Cordial Medoc) in ons bezit geweest. Coconut Grove XX De volbloedhengst Coconut Grove xx is via Stal Krol beschikbaar voor de Nederlands fokkerij. Deze hengst is bij het KWPN erkend. De merrie Nanta (Caridor x Bergerac), een van de beste springpaarden van dit moment is in ons bezit geweest als jong paard. De merrie is gefokt door Piet van de Akker uit Venhorst die jaren bij ons de paarden heeft getraind. Nelleke Krol met Ramona Z2 dressuur Ook voor instructie kunt u bij Stal Krol terecht. Nelleke Krol beschikt over een ORUN diploma en heeft veel ervaring met het rijden en opleiden van dressuurpaarden tot ZZ-Licht niveau.
http://www.stalkrol.nl/internet/Folder/13863_homepage.aspx

Stal Prestige (etten-Leur) Stal Prestige (etten-Leur)
Goedemiddag en welkom bij Stal Prestige Stal PRESTIGE is een bedrijf waar paardensport in de brede zin van het woord bedreven wordt. Onze voornaamste activiteiten zijn: * Pensionstalling voor paarden * Het trainen van sportpaarden in zowel dressuur als springen. * Het voorbereiden van paarden voor keuringen. * Het voorbereiden voor merrietesten en ibop-proeven * Het lesgeven in dressuur en springen.
http://www.stalprestige.nl/

Stal Westerwolde Stal Westerwolde
Over ons Stal Westerwolde, opgericht in 2006, wordt gerund door de familie Zijlstra. De familie bestaat uit Peter Zijlstra, Aly de Jonge, Gerben Zijlstra en Wilke Zijlstra. Wij zijn sinds 1992 actief in de paardensport. In november 2005 zijn wij, omdat de behuizing te klein werd voor het groeiende aantal paarden, vanuit Vriescheloo verhuisd naar ons huidige adres in Vlagtwedde. De accomodatie beschikt in totaal over acht hectare land, waarvan op dit moment 2,5 hectare beschikbaar is voor weidegang. Na een grondige verbouwing zijn de bijgebouwen geschikt gemaakt voor de paardenhouderij. Er wordt op kleine schaal gefokt, waarover u op de website bij het onderdeel “paarden” in het menu nog verdere informatie over kunt vinden. Verder wordt er actief in de springsport gereden door Gerben en Wilke tot en met de klasse Z. Gerben en Wilke hebben beide de ORUN-cursus gevolgd en verzorgen zowel dressuur als springlessen
http://www.stalwesterwolde.nl/

Stal Arends Stal Arends
Stal Arends is een modern paardenbedrijf dat sinds november 1991 wordt geleid door Hans en Cora Arends. Samen met een team van toegewijde en enthousiaste medewerkers zijn ze zeven dagen per week in de weer om zowel de eigen paarden als de paarden van eigenaren optimaal te verzorgen en te trainen. Het uiteindelijke doel: top prestaties neerzetten. Paardrijden was voor Cora lange tijd hobby. Ze is op jonge leeftijd al begonnen met ponyrijden en had hier duidelijk talent voor. Ze was met de pony Z spr. Z dr. en Z sgw. Verder was ze met springen uitgenodigd voor de EK selectie. Haar ouders vonden het belangrijk dat ze naast het paardrijden een vak zou leren. Ze heeft geruime tijd fulltime bij een holdingmaatschappij gewerkt. Echter naar het paardrijden en lesgeven ging steeds meer haar hart naar uit. In de avonduren heeft ze de ORUN opleiding 1e en 2e fase gehaald. Nu verdeelt ze de tijd tussen het paardrijden, lesgeven en het kantoorwerk. Inmiddels heeft Cora al tientallen paarden van jong paard naar de ZZ dressuur gereden. Met het Paard Aruto Ode en Oh Jazz heeft Cora eerder lichte tour gereden. Tevens een aantal talentvolle paarden in opleiding o.a. Wodan. Op Stal Arends houdt Cora zich voornamelijk bezig met het africhten van jonge talentvolle dressuurpaarden in de klasse Z tot en met lichte tour niveau. Thuis geeft ze privé-lessen aan ruiters en amazones op verschillende wedstrijdniveaus o.a. aan Kirsten Fagel, Wil Vaandrager, Jasmijn Linthorst, July de Baerdemaker, Jeaney Vermunt, Anne Maerthe van Beek Calcoen, Miranda van de Bor, Marieke Feenstra, Sylvanna van Schaik, Woudine van Veen, Albertine Kars, Monique Vreeburg, Casper Banz, Meghann Bohrmann, Roos Lammerts, Samantha van Schaik, Herbert Wubben, Michael Posthumus, Domenique van Beek, Emma van de Kaay, Aurielle van Dorpel, Danitsja Verveer, Ineke Lisbosan, Natasja van Loenen, Emely Kaiser en July en Eline Verburg, Domenique van Beek, Agnes van den Brink, Julia Vroom, Fenna van Ginkel en Paulette en Carola Kral. Hans Arends rijdt al vanaf zijn achtste jaar en heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Hij is na zijn normale schoolopleiding bij een pension dressuurstal in Groenekan en Soest gaan werken. In de avonduren gaf hij veel privé dressuurlessen. Hij heeft in de avonduren de ORUN opleiding gevolgd, en op cursus Cora ontmoet. In 1989 bedrijfsleider geworden van Manege De Verende Wagen. Op 1 november 1991 zijn Cora en Hans een eigen pension, instructie, africhting, training en dressuurstal begonnen in Maartensdijk. Hans is een fanatieke africhter van jonge dressuurpaarden en het klaarmaken van dressuurpaarden tot en met lichte tour niveau, dit doet hij door de paarden dan ook regelmatig op concoursen uit te brengen. Hans zijn concours paard is Andrea Sun. Thuis geeft hij veel dressuurlessen aan ruiters en amazones op verschillende wedstrijdniveaus. Hij heeft onder andere de de internationale ruiter Laurens Sliepenbeek bij de Young Riders onder zijn begeleiding. Verder geeft hij les aan Sanne Schinkels, Jacky Stuifmeel, Ashley de Jong, Melody Vroom, Anouck Taalman, Saskia van Driel, Mieke Bon, Shirley Wessels, Heike Verburg, Veronica Hendriks, Nathalie van Egmond, Jorien Walraven, Lisa Bakker, Stephanie & Ingrid Geurts, Maaike Sommers, Deja & Christel Hoveling, Wilma Schouten, Leonie Plug, Julie Witteveen en Anja Breunis.
http://www.stalarends.nl/

Stal Vries Nieuwolda Stal Vries Nieuwolda
Mijn naam is Willemien Vries geboren in 1985. Omdat ik gek van paarden was ben ik als vijf jarig meisje op voltige gegaan om een goede houding en balans te krijgen. Na een jaar ben ik over gegaan op ponyles. Op mij twaalfde kreeg ik een verzorg paard genaamd Kareltje. Karel heb ik in een korte tijd naar het Z2 gereden. Na een jaar kwam Karel op een dressuurstal in Appingedam te staan. Daar kreeg ik een aantal jonge paarden te rijden en zo ben ik een fanatieke dressuur amazone geworden. Op mijn zeventiende ben ik op een dressuurstal in Zuid Holland aan het werk gegaan als amazone. Wegens heimwee ben ik weer terug gegaan naar het noorden. Eenmaal thuis kreeg ik de kans om weer op de dressuurstal in Appingedam als wedstrijd amazone aan het werk te gaan. Hier heb ik meerdere paarden tot in het Z2 uitgebracht. Mijn grootste droom was een eigen dressuurstal te starten. Mede dankzij mijn ouders ben ik in 2006 mijn eigen stal begonnen. In twee jaar tijd zijn er meerdere paarden aangekocht, waarmee ik hoop hoger in de dressuursport te komen. Ik heb een aantal paarden in training gekregen en inmiddels zijn er veertien pension paarden. Met dit alles ben ik nog steeds aan het uitbreiden. Ook heb ik mijn instructeurs diploma 1e en 2e fase gehaald. Ik geef privé en groepslessen. Op deze website kunt u verdere informatie vinden over mijn bedrijf. Met vriendelijke groet, Willemien Vries
http://www.stalvriesnieuwolda.nl/

Stal de zweth Stal de zweth
Welkom Op de site van stal de Zweth Op deze website kunt u vinden: de paarden en pony\'s, tuigen en koetsen die wij te koop aanbieden. Ook kunt u zien hoe onze stallen er bij staan en hoe de stal is ontstaan. U kunt contact met ons op nemen voor verdere informatie. Belangrijk: niet alle paarden en pony\'s staan nog op deze website. zoals: 1 friese ruin met wit kolletje; Boss 3 friese drachtige merrie\'s te koop met en zonder veulen 1 friese merrie 3 bruin bonte paarden, waar van 1 net geruind
http://www.everyoneweb.com/staldezweth/

BW-sporthorses BW-sporthorses
BW-sporthorses - Kwaliteits Sportpaarden Van harte welkom op de website van BW-Sporthorses. We houden ons bezig met het opleiden en de verkoop van getalenteerde dressuurpaarden. Ons streven is het om jonge paarden leeftijdsgericht te trainen waarbij ze zelfvertrouwen en plezier houden in hun werk en opleiding. Mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn in één van onze paarden contacteer ons dan via telefoon of e-mail en u bent van harte welkom voor een afspraak.
http://www.bw-sporthorses.com/

Stal Doorstap Stal Doorstap
staldoorstap.com Welkom bij Stal Doorstap !! Deze stalnaam is gekozen omdat hij meerdere betekenissen heeft. Enerzijds hebben wij natuurlijk graag een paard dat goed doorstapt, anderzijds beschrijft de naam de doorstap van een paard bij ons van groen naar L niveau en van de doorstap van het oude baasje naar het nieuwe. Ook onze doorgang na zonneschijn en regen wordt door dit woord omschreven. Stal Doorstap is de stal van dierenliefhebster Melanie en haar helpers, die zich voornamelijk bezighouden met het aankopen, de opfok , en daarna aanrijden /verbeteren, van leuke paarden en pony\'s. Dieren met een goed karakter,die gezond zijn en een goed beenwerk hebben bieden wij ter verkoop aan. Tekortkomingen worden zoveel als mogelijk meegedeeld bij de aankoop. Een blik in een van onze stallen Het unieke aan Stal Doorstap is dat wij van allerlei soorten en maten pony\'s en paarden in huis hebben! Wij zijn gespecialiseerd in de koop/verkoop van brave,verkeersmakke,recreatie paarden en E-pony\'s in de lagere prijsklasse. Tegenwoordig hebben wij ook constante aanvoer van correcte sportpaarden en sportpony\'s, die we voordelig proberen te kopen en verkopen. De paarden, ponys worden bij ons zo perfect mogelijk verzorgd en behandeld. Onbeperkt hooi ten aller tijden en voldoende krachtvoermelanges, veel afwisseling. De erkende paardenveearts brengt minimaal 1 keer per week een bezoek bij ons van zowat een halve dag , waarop alle dieren worden nagelopen. Een dikke laag stro ligt in de schone stallen. Een en ander wordt gecombineerd met weidegang. De paarden krijgen een vriendelijk woord en een aai over hun kruin! Wij werken met dieren en zullen derhalve ons geduld niet gauw verliezen. Wij hopen dat u als nieuwe baas zo mogelijk op dezelfde voet verder gaat! Er is ernstige resistentie gebleken voor een aantal wormmiddelen. Ontworm niet lukraak omdat door te vaak te ontwormen paarden geen kans krijgen om natuurlijke weerstand op te bouwen tegen inwendige parasieten. Om dit probleem te helpen voorkomen laten wij voortaan bij onze paarden een mestonderzoek uitvoeren door de dierenarts, zodat we weten óf de dieren wormen hebben en zoja welke, zodat je met het juiste wormenmiddel werkt en de worm niet resistent wordt doordat een paard onterecht wordt ontwormd. Het is raadzaam om dit thuis om de paar maanden te herhalen. Je neemt een verse drol in een zakje mee naar de dierenarts en een half uur later weet je precies hoe het zit en óf ,- en met welk middel je moet ontwormen. Als je moet ontwormen, doseer dan nooit onder!
http://www.staldoorstap.com/

Grand Prix Dressage Horses Grand Prix Dressage Horses
KWPN & FEI warmbloods, grand prix dressage horses & premium sporthorses for sale from Europe! (Holland / Netherlands, Belgium, France, Germany, Finland, Sweden, Norway & Spain)
http://www.grandprixdressagehorses.com

Uw website hierbij?

Persoonlijke lening BKR

handelsstallen TERUG naar de hoofdpagina!

Handelsstallen tags

Handelsstallen tags

Handelsstallen, Gesponserde links, Pensionstallen, Africhtingsstallen, Nieuws & sport, Springstallen, Zeker de moeite waard!, Stoeterijen, Dressuurstallen, Adverteren, Trainings stallen, Organisaties en bonden, Fokkerij / dekstation, K.i. stations, Miniatuurpaarden, Hoefproblemen, Partners, Manege's, Stalhouderij

handelsstallen portal, handelsstallen informatie, handelsstallen linkpagina, handelsstallen overzicht, handelsstallen portaal, handelsstallen startpagina, handelsstallen links

Copyrights 2006 - 2018 www.onlinecentro.nl - Alle rechten voorbehouden