Clock
 Fokkerij / Dekstation
Gratis webpagina Gratis website Make a startpage

Fokkerij / Dekstation

Datum en tijd

Datum & tijd

woensdag 24 januari

Reclame

Reclame

Tuinman nodig?

Goedkoop en snel uw tuin laten onderhouden door onze vakkundige tuinmannen.

DeTuinmannen.nl

Uw advertentie ook hier?

Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Klik hier

Nieuws

Nieuws

Hier vind u alles over Fokkerij / Dekstation, links naar nederlandse en belgische paarden handelsstallen met springpaarden, dressuurpaarden maar ook informatie over stoeterijen en fokkerijen.

Detzkyhoeve Detzkyhoeve
De Detzkyhoeve is eigendom van Toon van Doorn. Van jongs af aan al geinteresseerd in de paardensport. Zowel als beoefenaar, toeschouwer en fokker op kleine schaal. Door zijn werk (Dir. van A.P. van Doorn Holding B.V.) zit hij dagelijks door het gehele land. Hierdoor is sinds enkele jaren \'n bloeiende handel op gang gekomen. De manier waarop je zaken doet staat bij hem hoog in het vaandel, \'n helder verhaal en de zaak correct afhandelen. Wat u zoekt heeft Toon misschien al gevonden. Regelmatig worden paarden afgeleverd aan zowel recreatie als wedstrijd rijders. De koper is mijn beste reclame, aldus Toon. Het moet goed zijn!!
http://www.detzkyhoeve.nl/index.php

Robinhood Shire stable Robinhood Shire stable
Toen vader en zoon Verhoeven (paardenmensen van huis uit) hun eerste SHIRE’S importeerden, hadden zij geen idee, waar dat op zou uitdraaien. Behalve enkele ruinen van o.a. Heineken en een enkele particulier, kende men hier het reuzenpaard nauwelijks, merries werden sowieso niet uitgevoerd en wagens, tuig etc. was alleen in Engeland te vinden. Door de SHIRE te demonstreren op shows etc. kwam er een geweldige vraag naar deze grote paarden, ook vanuit Duitsland, Denemarken, Zweden, Zwitserland etc. Verhoeven zette een fokkerij op, met puur uit de Engelse top geselecteerde paarden en kregen het voor elkaar, de grens open te maken voor merries. In 1995 kwam er zelfs een stamboekvereniging van de grond, die nu jaarlijks de Nederlandse Nationale Kampioenschappen organiseert, waar wij met enige trots graag vermelden tot nu toe ieder jaar de dagkampioen en vele andere kampioenschappen behalen zowel in Nederland als in onze buurlanden, Duitsland en Belgie!! Van de momenteel in Nederland aanwezige 300 SHIRES, is 90% door Verhoeven die de stalnaam “ROBIN HOOD’S STABLE” heeft, gefokt of geleverd. Er staan in elke toegestane kleur (zwart, bruin, grijs) hengsten ter dekking bij “ROBIN HOOD’S STABLE”, zie onder de rubriek hengtsten, zij stellen de toekomst veilig voor de Nederlandse Shirefokkers en liefhebbers. Naast de fokactiviteiten en het africhten, voor zowel ruiter als koetsier, is het de taak van deze mensen, om altijd een 10 à 20 paarden klaar te hebben staan voor de, vaak beginnende, liefhebbers. Vooral een veulen is prima geschikt voor de beginner, die er mee wil opgroeien. Daarnaast selecteren zij op karakter en type, welk paard het best bij u past. Want hoewel de SHIRE een prima tuigpaard kan zijn worden de meeste toch (ook) onder het zadel gereden……. Omdat er gelukkig binnen het ras en ook aan de top, best enig verschil in type bestaat, selecteren zij bij aankoop en fokbeleid, vooral de SHIRE op het type, waar die het meest voor is geschikt. De ene SHIRE trekt moeiteloos een tram met 25 mensen erop, terwijl de andere weer beter is geschikt om een urenlange bosrit en/of een sprongetje te maken. Om al die redenen en het feit dat de Verhoeven’s zelf zeker niet alleen handelaar zijn, maar zelf ook fervente liefhebbers met hun eigen rij,- en gebruiks SHIRES, waarmee ze op vele shows te vinden zijn, om al die redenen is, ook voor u, dit het MEEST BETOUWBARE ADRES, hier koopt u zonder risico en door hun ervaring en kennis van zaken ook voor de beste prijs. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar en u kunt ook bij ons terecht voor Zadels, tuigen, voeding en andere benodigdheden (speciaal op maat gemaakt) voor deze GENTLE GIANT.
http://www.robinhoodstables.nl/

De Elsenerhof De Elsenerhof
elkom op de Elsenerhof Welkom op de homepage van stoeterij \'de Elsenerhof\', gevestigd in een karakteristieke Twentse boerderij. De familie Nijhof houdt zich op \'de Elsenerhof\' bezig met het fokken van en handelen in Friese paarden, waarbij de liefde voor dit prachtige dier centraal staat. Of zoals Ben Nijhof zegt: \"Wij houden van onze paarden, het zit in de familie, mijn opa werkte al met Friese paarden.\" U bent van harte welkom op onze boerderij, neem contact met ons op voor een afspraak! Wat doen wij? Op ‘de Elsenerhof’ houden wij ons bezig met: - het fokken van Friese paarden, - inkoop en verkoop van Friese paarden.
http://www.elsenerhof.nl/nl/

Hoeve Buitenlust Hoeve Buitenlust
Welkom op de website van Hoeve Buitenlust. Deze stoeterij, die te Schipluiden (Zuid-Holland) ligt, heeft wegens aanfok doorgaans Friesche paarden te koop. Op deze site kunt u meer informatie vinden over de boerderij, de paarden en onze activiteiten. Mocht u meer informatie willen hebben kunt u uiteraard langskomen, de koffie staat klaar! Onder het kopje \'contact\' vindt u onze gegevens. Bent u op zoek naar een echt Friesch paard? Barokke of rijtypisch gebouwd? Merrie, ruin, of hengst? Groen of beleerd? Veulen, enter, twenter of toch een volwassen paard? Bij ons bent u aan het juiste adres!
http://www.hoevebuitenlust.nl/

Zwaarwarmbloed fokkerij Zwaarwarmbloed fokkerij
Zwaarwarmbloed fokkerij
http://www.zwaarwarmbloed.nl/

Manege Groot handelsstal Manege Groot handelsstal
Vandaag is het Woensdag, 16 september 2009. Welkom op de website van Manege Groot uit Egmond a/d Hoef ! In vele takken van de paardensport is Manege Groot actief : met paardrijlessen in dressuur en springen; voor zowel beginners als gevorderde ruiters en amazones. Maar ook voor buitenritten naar strand en duinen, pensionstalling, en voor carrousel en voltige kan men terecht bij deze unieke manege. Doordat de manege tegen een uitgestrekt duingebied aanligt zijn er vele uitrijmogelijkheden naar duin en strand. Menig ruiter en amazone hebben Manege Groot hiervoor al gevonden en komen regelmatig een buitenrit maken. Daarnaast verhuurt Manege Groot diverse koetsen en rijtuigen voor bruiloften en partijen .Ook voor bedrijven en groepen heeft onze manege allerlei mogelijkheden op het gebied van paardensport. Wij nodigen U daarom uit om eens een kijkje te nemen in de wereld van Manege Groot !
http://www.manegegroot.nl/

Bonte Morgen Welsh Mountain Bonte Morgen Welsh Mountain
Having spent many years with show jumping horses we decided to leave this field for a while. Unfortunately, once infected by the \'horsevirus\' there\'s no way back. To quit with horses is impossible, we knew that even before we lost our heart to Welsh ponies. Especially the Welsh Mountain section A. Our first bought Welsh Mountain was Elisabeth Rhidgwillim. An imported roan mare from Wales of 13 years old. With this mare we made a beginning with our our Welsh stable \"Bonte Morgen\". Of course this is not our only Welsh at the moment. There are a few more young males and females, you\'ll find them on this site. For information you can always contact us by telephone or e-mail. Na jaren actief in de paardensport te hebben meegereden, hebben wij onze cap aan de wilgen gehangen. Helaas is er geen weg meer terug als je eenmaal geinfecteerd bent door het paardenvirus. Helemaal \'stoppen\'met paarden is onmogelijk. Zeker tot op het moment dat wij ons hart verloren aan Welsh ponies. Met name de Welsh A Mountain. Onze eerste aangekochte Welsh mountain is Elisabeth Rhidgwillim. Een uit Wales geimporteerde merrie van 13 jaar. Met deze merrie hopen wij onze stal \"Bonte Morgen\" op te bouwen. Uiteraard is dit niet onze enige Welsh pony, onze andere ponies vind je op ook op deze site. Voor informatie kunt u ons contacten, telefonisch of e-mail.
http://users.telenet.be/welshmountain/

Dressuurgeweld uit Wapenveld. Dressuurgeweld uit Wapenveld.
Dressuurpaarden specialist t In 2009 is de Pretendenthoeve 40 jaar bezig met dressuurpaardenfokkerij. Alle successen zijn teveel om op te noemen, maar via deze site proberen wij u een klein overzicht te geven. \"De kroon op het werk\": Dankzij de succesvolle eigen dressuurpaardenfokkerij en de vele behaalde successen heeft Gerrit Willem van Norel in 2004 de titel \"fokker van het jaar\" bij het KWPN behaald. De Pretendenthoeve is succesvol op de volgende gebieden: •Fokkerij De Pretendenthoeve heeft diverse fokmerries uit diverse bloedlijnen waarmee wij top-dressuurpaarden fokken. Regelmatig hebben wij talentvolle jonge paarden uit uit onze eigen fokkerij te koop. •Hengstenhouderij In 2009 is de Fam. Van Norel 40 jaar bezig met dressuurpaardenfokkerij. Onder de rubriek hengsten ziet u welke hengsten wij op dit moment ter beschikking hebben. Download hier onze nieuwe hengstenbrochure 2009 •Verkoop Verkoop van veulens tot Grand Prix dressuurpaarden uit eigen fokkerij. Zowel merries, hengsten als ruinen, diverse leeftijdscategorieen. Als u op zoek bent naar een talentvol dressuurpaard, dan kunt uw wensen altijd kenbaar maken bij ons, vervolgens kijken wij of we iets passends voor u hebben. Voor dergelijke vragen kunt telefonisch contact met ons opnemen, tel: +31 (0)578-692779 (zondags gesloten).
http://www.pretendenthoeve.com/

Haflingerstal Van de Tibbe Haflingerstal Van de Tibbe
Welkom bij Haflingerstal Van de Tibbe Voor een Tiroler Haflinger hoeft U niet helemaal naar Oostenrijk. Wij fokken reeds vele jaren moderne, grote Haflingers uit de beste Tiroler bloedlijnen; 100% raszuiver, dus zonder vreemd bloed. Getuige zijn de vele kampioenschappen. De Kampioen en Reserve Kampioen van de in Nederland voor de eerste malen gehouden Elitekeuring kwamen van onze stal. Haflingerstal Van de Tibbe kreeg tot nu toe 5 MERRIES BEKROOND KREEG MET HET PREDIKAAT ELITEMERRIE! Regelmatig importeren wij vanuit Oostenrijk top bloedvoering om onze stal aan te vullen met andere bloedlijnen van uiteraard de hoogste kwaliteit. Haflingerstal Van de Tibbe is een door Aequor erkend opleidingsbedrijf, paardenfokkerij / houderij voor het Middelbaar en Hoger Beroepsonderwijs. Jaarlijks volgden studenten bij ons een praktijkopleiding.
http://www.haflingervandetibbe.nl/

Stal de Woeste Hoeve Appaloosa Stal de Woeste Hoeve Appaloosa
Wij hebben als hobby het fokken van mini-appaloosa\'s en beleven hier veel plezier aan. Appaloosa\'s hebben hun naam te danken aan de Nez Perce Indianen die deze bijzondere paarden fokten bij de rivier de Palouse. In Nederland zijn ze gekruist met diverse andere rassen paarden en pony\'s (waaronder de shetlanders) zodat de appaloosa nu in elke maat te vinden is. De kleintjes zijn het meest populair, onze favoriete kleur is zwart panterbont. Dat deze kleur niet zo makkelijk te fokken is hebben wij al gemerkt, wij hebben pas twee zwart panterbonte mini-merries. Waar komt onze naam vandaan? \"Gij woeste volk van Poederetta Woest heb ik U gevonden Woest ga ik U verlaten \'t Vette varken hebt ge mij beloofd En mij de staart nog niet gegeven\" Deze woorden sprak een Poederoijse predikant in zijn afscheidspreek in 1912 tot zijn gemeente. Nog steeds worden deze woorden aangehaald in Poederoijen. Tevens hebben wij enkele goedgekeurde hengsten ter dekking en af en toe iets te koop. Ook vinden wij het leuk om deel te nemen aan de nationale keuring, het ene jaar met meer succes als het andere, maar wij kijken er toch het hele jaar naar uit. Wilt u onze pony\'s live komen bewonderen of een hengst bekijken, even een telefoontje en u bent van harte welkom op de Woeste Hoeve. Foto-Slide show Falco ontmoet de buurvrouw
http://home.hetnet.nl/~rogevervoorn/index.html

Tinkerhengst Baggio Tinkerhengst Baggio
Baggio Goedgekeurde StamboekhengstHomeFoto’s Informatie Agenda Never Guessed Stables Gastenboek Contact
http://www.fugi.nl/baggio/

Hengstenhouderij Dibbits Hengstenhouderij Dibbits
Hengstenshow! Onze Spectaculaire Hengstenshow op 27 maart 2009 was weer een grandioos succes! Belangrijke telefoonnummers Centrale Moederloze veulens : (070) 311 03 67 Shetlandpony stamboek: (0575) 518 063 N.R.P.S : (0577) 401 150 Appaloosa stamboek: (0578) 616 102 Welsh stamboek : (0341) 255 570 Naamgeving veulens 2008: Shetland veulens te beginnen met de letter C. N.R.P.S. hengstveulens met de voorletter van de vader, merrieveulens vrij. Appaloosa en Welsh veulens vrij. Stokmaatindeling ShetlandPony: Minimaat: pony\'s met een stokmaat t/m 86 cm Kleine maat: pony\'s met een stokmaat van 87 t/m 92 cm Middenmaat: pony\'s met een stokmaat van 93 t/m 98 cm Grote maat: pony\'s met een stokmaat van 99 t/m 107 cm Stokmaatindeling Appaloosa’s: Minimaat: met een stokmaat t/m 107 cm Kleine maat: met een stokmaat van 108 t/m 148 cm Grote maat: met een stokmaat groter dan 148,1 cm
http://www.hengstenhouderijdibbits.nl/

Stal Nijkamphoeve Stal Nijkamphoeve
Goede Morgen! Van harte welkom op de website van Stal Nijkamphoeve. Hier vindt u informatie over onze grootste hobby, de Shetland Pony\'s. U kunt ons vinden in de minimaat t/m 86 cm. Leest u rustig de menu\'s door en bekijk onze hengsten en merries. Heeft u vragen kijk dan in het menu onder \'contact\'. Wij stellen het zeer op prijs, als u een berichtje achterlaat in ons gastenboek. Tenslotte wensen wij u veel kijk- en leesplezier!! Edwin.Noeverman.
http://www.stal-nijkamphoeve.nl/

Van Dam Horses Van Dam Horses
Van Dam Horses is een familie bedrijf gespecialiseerd in het fokken van sportpaarden, met name paarden voor de springsport. Het is gevestigd in Lienden, een pittoresk plaatsje in de Betuwe. Er staan ruim 20 paarden, geheel eigen gefokt, met duidelijke maternale bloedlijnen. De paarden worden niet alleen zelf gefokt, maar ook zelf grootgebracht en getraind. Deze werkwijze garandeert een optimale ontwikkeling van de talenten van de paarden. Momenteel wordt het bedrijf gerund door Wim van Dam en zijn dochter Ilze. Buitenhuis - B - herkenbaar achter alle paardennamen De naam van de boerderij is Buitenhuis. De eerste letter B werd het uitgangspunt om zelf een brandmerk te ontwerpen en te smeden. Het werd een B met daarboven 7 bijenkorfjes, welke verwijzen naar de 7 kinderen uit het gezin van Gerrit Jan van Dam. De bijenkorven zijn terug te vinden in het familiewapen van de Rijnberken (De vrouw van Gerrit Jan Van Dam
http://www.vandamhorses.nl/

Haflingerstal de Tolberg Haflingerstal de Tolberg
Haflingerstal de Tolberg
http://www.staldetolberg.nl/

Uw website hierbij?

Goedkope lening afsluiten

handelsstallen TERUG naar de hoofdpagina!

Handelsstallen tags

Handelsstallen tags

Hoefproblemen, Pensionstallen, Zeker de moeite waard!, Adverteren, Dressuurstallen, Manege's, Stalhouderij, Africhtingsstallen, Organisaties en bonden, Fokkerij / dekstation, Stoeterijen, Nieuws & sport, Trainings stallen, K.i. stations, Springstallen, Partners, Miniatuurpaarden, Gesponserde links, Handelsstallen

handelsstallen portaal, handelsstallen informatie, handelsstallen overzicht, handelsstallen portal, handelsstallen linkpagina, handelsstallen startpagina, handelsstallen links

Copyrights 2006 - 2018 www.onlinecentro.nl - Alle rechten voorbehouden