Clock
 Dressuurstallen
Website maken Gratis webpagina Free website

Dressuurstallen

Datum en tijd

Datum & tijd

woensdag 24 januari

Reclame

Reclame

Uw advertentie ook hier?

Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Klik hier

Tuinman nodig?

Goedkoop en snel uw tuin laten onderhouden door onze vakkundige tuinmannen.

DeTuinmannen.nl

Nieuws

Nieuws

Hier vind u alle informatie over handelsstallen die dressuurpaarden hebben staan, links naar nederlandse en belgische paarden handelsstallen met springpaarden, dressuurpaarden maar ook informatie over stoeterijen en fokkerijen.

Buremadressagehorses Buremadressagehorses
Handel- africhting en trainings stal
http://www.buremadressagehorses.nl

Ten Heuvel Dressuurpaarden Ten Heuvel Dressuurpaarden
Dressuur- en Springpaarden uit de beste Europese bloedlijnen. Ten Heuvel Fokkerij en Dressuurstal fokt met hoog aangeschreven prestatie-lijnen die zich onderscheiden in exterieur, beweging en in het bijzonder mentaliteit. Wij zijn zelf ambitieuze ruiters en weten dus goed hoe belangrijk het is dat een mooi en getalenteerd sportpaard zich ook fijn laat rijden! Onze bekendste lijn is de Zottie-stam, waaruit diverse internationale sportpaarden gekomen zijn en bijvoorbeeld de in 2008 KWPN goedgekeurde hengst Amadeus. Uit onze andere stam hadden we vorig jaar een prachtig fokkerssucces met de reservekampioene van de Elite-merriekeuring 2008 van het Westfaalse stamboek: Belissima (staatspremiemerrie). Om onze paarden zo goed mogelijk op te kunnen leiden trainen wij zelf regelmatig bij Johann Hinnemann. Ook verzorgen wij zelf dressuurlessen voor de ambitieuze ruiter/ amazone. Op deze site kunt u meer lezen over onze fokkerij en onze paarden. Als u een paard zoekt kunt u het beste contact met ons opnemen dan zullen wij u graag vertellen wat het actuele aanbod is.
http://www.tenheuvel.com/

Stable Patrick Manintveld Stable Patrick Manintveld
Sinds februari 2005 zijn wij gevestigd in Zevendonk in de gemeente Turnhout. Op deze ideale locatie leiden we jonge paarden op voor een dressuurcarrière. Om de paarden optimaal te kunnen verzorgen en trainen beschikken we over alle faciliteiten waaronder een 20x60 all-weather piste en 3,5 ha weide. Er zijn 14 ruime boxen voor de sportpaarden en weides met loopstallen voor de jonge opfok. We kopen tevens veulens en jonge paarden in, om die vervolgens op te leiden tot een bepaald niveau. Hierna worden ze uitgebracht op wedstrijden of ze worden verkocht. Wij doen dit voornamelijk met onze eigen paarden, maar ook paarden van derden worden vaak getraind of verkocht. Dressuurstal Patrick Manintveld houdt zich tevens bezig met zadelmak maken. U kunt ook een moeilijk of probleem paard laten corrigeren. Eveneens bent u voor instructie aan het juiste adres als het gaat om basistraining en van daaruit naar wedstrijdniveau tot en met PSG. Ook voor beginnende ruiters met paard of pony maken wij graag wat tijd vrij. Je instelling is belangrijker dan je niveau. Heeft u interesse in een van de bovenstaande mogelijkheden of in een van onze paarden? Contacteer ons dan via email of telefoon en u bent van harte welkom voor een afspraak.
http://www.patrickmanintveld.com/

Schermer Dressage Schermer Dressage
Welkom op de site van Schermer Dressage. Onze dressuurstal, gelegen in het landelijke Noord-Hollandse Zuidschermer is gespecialiseerd in de selectie, opfok en verkoop van jonge talentvolle dressuurpaarden. Met grote expertise selecteren wij onze veulens op type, beweging en uitstraling waarna wijze in eigen beheer met uiterste toewijding opfokken. Op deze wijze ontstaan gezonde topdressuurpaarden uit de beste bloedlijnen, waaronder onder andere; Ferro, Jazz, Tuschinski, Florencio, en Krack C. Wij bieden u jonge talentvolle dressuurpaarden met uitstekende toekomstperspectieven. Kijk snel op onze verkooplijst voor ons actuele aanbod.
http://www.schermerdressage.com/

Dressuurstal Schreven Dressuurstal Schreven
Home Op deze website vindt u informatie over Dressuurstal Schreven, de amazone Jenny Schreven en de paarden Kennet W, Krawall, Popeye en Proud. Ook vindt u op deze site het laatste nieuws over de ins en outs van de dressuurstal. Dressuurstal Schreven verzorgt training en begeleiding van dressuurruiters en amazones. Deze training en begeleiding wordt bij Dressuurstal Schreven verzorgt door Jenny Schreven, die tevens paarden op wedstrijd uitbrengt voor onze dressuurstal. Neem ook een kijkje bij het aanbod van dressuurpaarden die door Dressuurstal Schreven te koop worden aangeboden. Mocht u na het bekijken van deze website nog vragen hebben of bent u een enthousiaste dressuurruiter of -amazone die nog op zoek is naar professionele training en begeleiding, vul dan het formulier op de contact-pagina in of stuur een e-mail om contact met Dressuurstal Schreven op te nemen.
http://www.jennyschreven.nl/

Stal Bouweriks Stal Bouweriks
Stal BOUWERIKS Dressuur- en africhtingstal Menu: Home Informatie Contact Links Paarden: In Training Te Koop Verkocht Jonge Paarden Welkom op de site van Dressuurstal Bouweriks! Via deze site willen wij kenbaar maken waar wij voor staan en wat wij voor u kunnen betekenen als paarden liefhebber. Tevens vindt u een overzicht van de paarden die wij in te koop hebben. Neemt u gerust uw tijd en kijk rustig even rond. Mocht u over het een of ander meer informatie willen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen. m.vr.gr. Dressuurstal Bouweriks. Aequor Dressuurstal Bouweriks is een erkend Aequor opleiding/stage bedrijf voor de opleiding paardensport en paardenhouderij. Bij ons kunnen stagiairs van nivo 2, 3 en 4 terecht.
http://dressuurstalbouweriks.nl/

Manege Hallinckveld Manege Hallinckveld
Welkom op de website van manege Hallinckveld Manege Hallinckveld is een leuk en gezellig bedrijf waar sinds 1978 jong en oud de kunsten en geheimen van het paardrijden wordt bij gebracht. Onze mooie accommodatie ligt aan de rand van het Gooi en je bent dan ook met je paard zo midden in het Gooisch natuurreservaat. Kijk eens rond op de site en u kunt lezen en zien wat manege Hallinckveld u allemaal te bieden heeft. Naast de paard- & ponyrijlessen, de geheel verzorgde pensionstalling en wedstrijden, hebben wij nog veel meer activiteiten! Daarnaast bevat deze site gegevens over de accommodatie, openingstijden en bereikbaarheid. Zo heeft u na het bekijken van de site een compleet beeld van manege Hallinckveld. Toch weet u pas echt hoe het bij ons is als u de paardenlucht komt opsnuiven en de sfeer komt proeven! U bent dan ook van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met de paarden en ons team! Nieuws en laatste wetenswaardigheden (25-08-2009) ***NIEUW*** Camera binnenmanege
http://www.hallinckveld.nl/

Wiebing-Schuring Wiebing-Schuring
http://www.dejeudressage.com/index.html
http://home.hccnet.nl/fam.bruins/pedigree/ws.htm

Dressuurstal Verhulst Dressuurstal Verhulst
De liefde voor paarden heb ik al sinds ik het mij kan herinneren. Mijn eerste eigen wedstrijdpaard kreeg ik toen ik 17 jaar was en met de vier-jarige sportopleiding in Deurne begon. Daarna is het in een razend tempo gegaan, in 12 maanden reed ik van mijn eerste B proef naar Z1 dressuur en daarna na 5 wedstrijden Z1 meteen naar de Z2 met winst. Met deze merrie heb ik een jaar Z2 gereden en toen is ze verkocht naar Amerika. Toen ik net 18 jaar was begon ik aan mijn opleiding in Deurne. Mijn eerste stage was bij de Eindhovense manege van Bert van de Pol. In het tweede en derde jaar heb ik stage gelopen bij Nicolette van Lierop. Daar heb ik mijn ervaring opgedaan voor de hengsten en merrie keuringen. Het laatste jaar heb ik dressuurspecialisatie gedaan en mijn opleiding afgesloten met een 10 voor mijn laatste stage bij Chris & Jeannette Haazen bij wie ik nog steeds train. Op het moment heb ik Avante Spartano in het Prix st. George succesvol gestart. Hij is als 2,5 jarige aangekocht en we zijn in de L1 begonnen en hebben op ons gemak alle klassen doorlopen. We proberen samen het hoogst haalbare te halen. Verder heb ik nog enkele jonge paarden in training.
http://www.dressuurstalverhulst.nl/

Stal Boukje Stal Boukje
Welkom op de site van paardenpagina.eu. Via deze site willen wij je informeren over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wij verzorgen dressuurles door heel Westfriesland voor zowel de beginner als ervaren ( wedstrijd ) ruiter. Wij komen graag naar je toe om de lessen te verzorgen op je eigen stal en in de regio Westfriesland wordt er geen km vergoeding gevraagd. Ook bieden wij training van je paard, uitbrengen op wedstrijden, corrigeren, zadelmak maken, scheren, verzorging bij afwezigheid allemaal bij jou thuis of op jou stallingsadres In overleg kan alles, ook voor een korte periode ! Wij hebben geen pensionstal of manege, vragen over stalruimte heeft dus geen zin ! Ook kun je een beroep op ons doen om te bemiddelen bij aankoop van je paard en natuurlijk om deze te laten berijden door een ervaren amazone.
http://www.paardenpagina.eu/

Rolfes Dressuur Team Rolfes Dressuur Team
Rolfes Dressuur Team
http://www.rdteam.nl/

Merlin stables Merlin stables
European Dressage Program in the Netherlands at “MERLIN STABLES” “Merlin Stables” is located in the very east of the Netherlands, close to the German border in the village Radewijk. In this area you\'ll find many breeders of the world famous dutch Warmblood horse. These sport horses find their way all over the world to perform at top level. “Merlin Stables” is a family-run business, owned by top trainer, coach and judge Caroline van Veen. Caroline is a very dedicated trainer when it comes to getting the very best performance from horses and riders. Her experience as a judge gives her the capability to train for specific competition standards. Caroline has a very thorough knowledge of the biomechanics foundations of riding through all her top level education. Her didactic skills enable her to make you understand not only the \"how\" but also the \"why\" of dressage. This understanding will help you to ride to the best of your and your horses ability with effectiveness resulting in lightness. She has the ability to teach you the bio-mechanics of effortless and effective riding. Many of our clients are very successful competitors, both at national and international level. Not only dressage riders but also endurance riders and show jumpers profit from Caroline\'s instruction to improve their performance every time. Caroline riding Goldfinger, sire Cartusch Our program: We can offer you a tailor-made program, fitted to your specific needs and wishes so you can get the most out of your stay here. With our connections throughout the horse-world in both Holland and Germany means we can be of great assistance to you in your quest for your perfect dressage horse. Many of our clients now form happy and successful combinations with horses we\'ve helped them find. Before taking your horse back home with you, what better than to spend some time getting to know him under the guidance of an expert trainer? This way, you´ll make a smooth start once home. If you choose to come here without your own horse, we can offer you the benefits of riding a true schoolmaster. We have very well-schooled dressage horses to make you experience that all-important \"feel\" of performing movements correctly, and will imprint on you an understanding of what classical dressage is all about. KWPN Elite dressage mare by Kennedy To make our grogram as effective as possible, we will upon arrival make an assessment of your riding (15 minutes). Based on this assessment we will make a program together with you with goals we think can be achieved during your training period with us. At the end of your time with us we will conclude our program with a final recorded ride, so you have a clear insight in your improvements. Of course a copy of the tape will be yours to take home to serve as a reminder and a great tool to assist you in your continuing training. Insulated indoor arena, to keep you comfortable both summer and winter There will be theoretical classes as well, in order to make sure you understand as much as possible about the horse, the principles of training and building condition, or any subject we feel will assist you in your riding, or indeed any subject you´d like to clarified. These subjects will supported by relevant video material where necessary. View of the outdoor arena from our stable apartments Accommodation: There is a possibility to stay as close to the horses as possible: in one of our apartments above the stables. Other possibilities are: \"bungalow park Het Hooge Holt\" in the village of Gramsbergen. Only minutes away from Merlin Stables, they offer fully equipped, centrally heated chalets. Or you may choose to stay at hotel-restaurant “De Bokkepruik”. This comfortable and cosy hotel has a Michelin-rated gourmet restaurant to spoil your palate after an intensive day of riding and learning. Massive oak wood fencing We offer three different programs throughout the year. Program A Is the dressage training mentioned before. Program B Is a tour to find your ideal dressage horse. Program C A combination of program A and B, to meet your individual or group requirements. It is generally understood, and supported by FEI rankings, that the best European dressage horses are bred in the Netherlands and in Germany. We stand in close contact with dressage horse specialists and breeders of top blood lines in these countries. So we can truly assist you in getting \"horse from the source”. Our program is tailored to get you in touch with top breeder and owners that may just have that special horse you\'re looking for. We organize your personal meetings, test-rides and can, if so wished, offer expert advised as to the suitability of your prospect. Of course our service doesn\'t end here. We can also organize vetting to American standard, with all the necessary high quality digital x-rays. We can also organize the best shipping arrangements. You may choose to leave your newly acquired horse with us for a period to be trained before shipping, or just to be pampered by us before making it long journey. Photo gallery FEI Prospect Level IV Youngster FEI performing pony Pricing and Dates Meeting point Netherlands : Amsterdam Airport (Schiphol) at 165 km (105 miles) Germany : Münster Airport at 125 km (80 miles) Riding ability Intermediate : A rider who has a firm seat, is confident and in control at all paces. Strong Intermediate : An intermediate rider who is currently riding regularly and is competing dressage at local events. Advanced : All of the above, plus an independent seat, soft hands, and capable of handling a fine tuned dressage horse. Riding per day 1 hour private lesson Horses Dutch and German warm blood starting at level IV competition horses Weight limit 85 kilo (190 lbs) Group size On request 2006 dates Year round 2006 price 5-day price inclusive of 1 hour private lesson $ 500.00 per person Additional lessons $ 90.00 per hour / per person Price includes Horses, tack, private lesson. Price does not include accommodation, meals and transportation. Accommodations a. Luxury apartment above the stable. 5-day price $ 500.00 inclusive breakfast and lunch. b. Bungalow park “t Hooge Holt” at 3 miles $ 155.00 per night (max 6 persons) self-catering. A very nice grocery store within 1 mile. We can arrange daily transportation. c. Hotel “De Bokkepruik” at 6 miles $ 675.00 5-nights including breakfast and luxury dinner per person. We can arrange daily transportation. Deze website is een uitgave van C.H. van Veen. Voor eventuele onjuistheden kan de uitgever niet aansprakelijk worden gesteld.
http://www.vanveenhorses.nl/pagina_merlinstables.htm

De Jeu Dressage De Jeu Dressage
31-08-09 - wat een kampioenen! 03-08-09 - eskara de jeu reservekampioen 29-07-09 - okara en zonkara de jeu met kids naar nmk 24-07-09 - ck warga 14-07-09 - emma naar halve finale pavocup 02-07-09 - sterren op stamboekkeuring 26-06-09 - ebony de jeu reservekampioen harich 15-06-09 - eskara de jeu geboren 14-06-09 - edoste de jeu geboren 09-06-09 - adelinde en vivace knap 5e op nk 2009 08-06-09 - wat een fantastisch kampioenschap 03-06-09 - op naar nk in de steeg 02-06-09 - eminent de jeu 31-05-09 - vivace en adelinde prima generale! 29-05-09 - moorlands asther de jeu 25-05-09 - twee op een dag! 19-05-09 - vivace de jeu naar nk 13-05-09 - ebony de jeu verkocht 10-05-09 - flower power sis 03-05-09 - vivace en adelinde: top debuut 30-04-09 - esther de jeu geboren 24-04-09 - weer terug uit las vegas 13-04-09 - top 500 kwpn merries 2008-09 31-03-09 - ebony de jeu 1e veulen 2009 24-03-09 - vivace de jeu naar adelinde cornelissen 24-03-09 - o.esther naar stal van nobelen 22-03-09 - sisther en edward 3e in special 20-03-09 - sisther 2e plek gp indoor brabant 15-03-09 - sisther naar indoor brabant 01-03-09 - zizz de jeu 5e horsefood competitie 23-02-09 - asther de jeu plaats 3 bij ibop 2008 15-02-09 - gribaldi kids bovenaan 08-02-09 - hickstead paard van het jaar 2008 22-01-09 - sisther de jeu 7e raboranking 2008 15-01-09 - don de jeu winnaar gouden tapknop regio amsterdam WAT EEN KAMPIOENEN! WE ARE THE CHAMPIONSAfgelopen week is er geen nieuws op de site verschenen omdat de schrijfster in Windsor was op het EK 2009. Wat een fantastische sport heb ik daar gezien... dit was echt historisch in velerlei opzichten! De entourage: het imposante en prachtige kasteel Windsor met in de tuinen de arena, het mooie stadje Windsor aan de Theems en als klap op de vuurpijl de geweldige resultaten van het Nederlandse dressuurteam. Ik heb er van genoten, vanaf dinsdagochtend tot zondagochtend vroeg met veel vrienden en kennissen en heel veel champagne....! Trots ben ik dat mijn paarden Sisther de Jeu en Moorlands Asther de Jeu door Edward en Vivace de Jeu door Adelinde getraind en uitgebracht worden en dat er door beiden al vele successen met deze paarden zijn behaald. Wat een fantastische kampioenen zijn deze twee en samen met de rest van het team, met Anky en Imke een geweldig Europees gouden Team.
http://www.dejeudressage.com/index.html

Het kroonhof Het kroonhof
Een uit de hand gelopen hobby…Zo is dit alles eigenlijk begonnen. Het begon met enkele paarden te rijden voor derden op verplaatsing. Zo werd uiteindelijk Stal het Kroonhof opgericht in 2003. In het begin met enkel 7 boxen, nu inmiddels uitgegroeid naar 40. Met goeie sportresultaten en klantenservice timmeren we aan de weg. We proberen bij elk paard het beste naar boven te halen en elke klant trachten we tevreden te stellen. We hopen dat u veel plezier beleeft aan deze website en dat u een overzicht krijgt van onze diensten. Misschien tot binnenkort! De familie De Kesel
http://www.kroonhof.be/

Dressuurstal Groot-Zande Dressuurstal Groot-Zande
Welkom Groot-Zande vindt zijn oorsprong in het einde van de jaren zestig. Nu dus al 40 jaar actief in de wereld van het paard en sinds november 2006 in een volledig nieuw en modern onderkomen. Groot-Zande is een bedrijf dat zich richt op de mens en het paard. Ons nieuwe onderkomen biedt u comfort en gezelligheid en uw paard is ten alle tijden in goede handen. Komt u dus gerust eens binnenlopen voor een drankje of gewoon om een kijkje te nemen.� Graag tot ziens!
http://www.groot-zande.nl/

Dressuurstal K.Meijer Dressuurstal K.Meijer
laatste 2 punten in de Z2 31-05-2009 ... geslaagd!!!!!! 07-04-2009 hiep hoi geslaagd voor mijn diploma voor instructrice orun niveau 3 ... orun niveau 3 24-02-2009 ... wedtrijd Z2 HELLEVOETSLUIS 15-02-2009 ... lucky girl kampioen in vrouwenpolder 28-06-2008 ... dressuur wedstrijd oude-tonge 25-05-2008 ... REX EVEN RUSTIG AAN 04-01-2008 ... 2 winspunten met bandit 13-01-2008 ... REX ZIJN ZADEL 29-12-2007 ... 1 winstp in de Z2 met rex 04-11-2007 ... wedstrijd alblasserdam 2 winstpunten in de Z2 20-10-2007 ... westrijd in oude-tonge en ouddorp 07-10-2007 ... paardenshow tenbehoeve van de mekkerstee 06-10-2007 ... wedstrijd ouddorp 23-09-2007 ... 3 winstpunten 01-09-2007 ... dressuur wedstrijd oude-tonge 14-08-2007 ... Ga naar het Weboverzicht van stal-kristel
http://stal-kristel.websitemaker.nl/kristelmeijer

Dressuurstallen Dressuurstallen
Dressuur paarden te koop, training en verkoop dressuurstal om kwpn paarden voor de dressuur te kopen.
http://www.dressuurpaardentekoop.eu

Dressage stables Dressage stables
Dressage horses for sale, Dutch stables with sporthorses for sale from (Europe) Holland, Netherlands, Belgium and Germany.
http://www.dressagehorsesforsale.eu

WesTrade Dressuurstal WesTrade Dressuurstal
Dressuurstal WesTrade Stables, KWPN & FEI warmbloed dressuurpaarden & premium sportpaarden te koop uit onze handelsstal!
http://www.westradestables.nl

Peelviervoeters Peelviervoeters
Peelviervoeters brengt alles samen wat u voor de paardensport nodig heeft. Een professioneel ingestelde amazone waar u terecht kunt voor instructie en begeleiding van uw dressuurpaard, een serieus werkende hoefsmid en een webshop met alles voor uw paard en sport.
http://www.peelviervoeters.nl

Uw website hierbij?

Autoverzekering berekening

handelsstallen TERUG naar de hoofdpagina!

Handelsstallen tags

Handelsstallen tags

Stalhouderij, Pensionstallen, Organisaties en bonden, Partners, Manege's, Zeker de moeite waard!, Springstallen, Hoefproblemen, Handelsstallen, Trainings stallen, Africhtingsstallen, Dressuurstallen, Fokkerij / dekstation, Adverteren, Miniatuurpaarden, Gesponserde links, Nieuws & sport, K.i. stations, Stoeterijen

handelsstallen informatie, handelsstallen startpagina, handelsstallen overzicht, handelsstallen links, handelsstallen portal, handelsstallen portaal, handelsstallen linkpagina

Copyrights 2006 - 2018 www.onlinecentro.nl - Alle rechten voorbehouden